Automate your Marketing
with Womplify




 
Tudungku FotoPage

By: snubby shana

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 30-Oct-2007 15:35 Email | Share | | Bookmark
Jualan Lepas Raya!

Sulam Berlian 1
Sulam Berlian 2

Assalamualaikum cik adik kakak semua! Ni ade tudung terbaru, limited stok. Sori lambat update pasal lepas raya ni mcm2 hal pulak.

.::Sulam Berlian 1::.




SB11 - Cream
SB12 - Hijau
SB13 - Putih


RM 55 Sehelai!


.::Sulam Berlian 2::.



SB14 - Hijau Epal :: Booking oleh Elyna
SB15 - Purple (Berlian Casing Putih)


RM 55 Sehelai!

Cepat2. Sape nak amik kelima2 ni terus, dapat spesel harga!




Thursday, 27-Sep-2007 16:11 Email | Share | | Bookmark
Kegilaan Tudung Melanda semua~~~

Kerawang Fesyen 1
Kerawang Fesyen 2
Kerawang Fesyen 3
View all 11 photos...

Assalamualaikum sume!!!
Ape Khabar!!! KABARE??!! Raya nak dekat ni, saya tahu ramai lagi yang masih mencarik tudung2. Tp ingat! Jangan beli tudung yang designnya cantik, tapi harganya murah, pasal itu tudung pakai kain korea. Keras dan 2-3 kali basuh mulalah berbulu.. rosak..

TAPI!!! Saya ada satu cerita...

Kalau puan2/cik adik semua beli ngan saya, maknanya puan2/cik adik sume telah membantu saya mengumpul duit utk kenduri kawin saya nanti. hihihi. Membeli sambil membantu, inikan budaya kita orang malaysia. Saya juga doakan pelanggan yang membeli semoga murah rezeki kerana membantu saya mencapai hasrat ingin berkawin (pakai duit tudung buat kenduri hihihi).

Ok taknak banyak citer.. berikut adalah tudung2 terbaruuuu panas di pasaran dengan harga yang cukup memanaskan!


~~:: Kerawang Sulam Fesyen 1 ::~~


KS01 - Putih :: DIJUAL kpd Siti
KS02 - Krim :: DIJUAL kpd Nelly
KS03 - Hitam :: DIJUAL kpd Dr. Zuli


HARGA PROMOSI SEPANJANG HAYAT = RM 45 Sehelai!

~~:: Kerawang Sulam Fesyen 2 ::~~


KS04 - Warna Belacan :: DIJUAL kpd Diana
KS05 - Biru
KS06 - Hijau :: DIJUAL kpd Pie
[b]KS07 - Ungu :: DIJUAL kpd Lili
[/b]


HARGA PROMOSI SEPANJANG HAYAT = RM 45 Sehelai!


~~:: Kerawang Sulam Fesyen 3 ::~~


KS08 - Peach Oren :: DIJUAL kpd Awin
KS09 - Ungu Gelap :: DIJUAL kpd Kak Jah


HARGA PROMOSI SEPANJANG HAYAT = RM 45 Sehelai!


~~:: Kerawang Sulam Fesyen 4 ::~~


KS10 - Putih
KS11 - Biru :: DIJUAL kpd Awin
KS12 - Hitam :: DIJUAL kpd Aida


HARGA PROMOSI SEPANJANG HAYAT = RM 45 Sehelai!


~~:: Kerawang Sulam Fesyen 5 ::~~


KS 13 - Hitam
KS 14 - Hitam


HARGA PROMOSI SEPANJANG HAYAT = RM 45 Sehelai!


~~:: Seroja ::~~


SJ01 - Biru Gelap :: DIJUAL kpd Siti
SJ02 - Biru Muda :: DIJUAL kpd Dr. Lin
SJ03 - Ungu


HARGA PROMOSI SEPANJANG HAYAT = RM 30 Sehelai!


~~:: Sulam Sonata (BARUUU!)::~~


Sulam Sonata ni semuanya warna putih, bezanya kaler bunga.

SS01 - Bunga Koko :: DIJUAL kpd Hidayah
SS02 - Bunga Merah :: DIJUAL kpd Anne
SS03 - Bunga Pink :: DIJUAL kpd Lisa
SS04 - Bunga Ungu :: DIJUAL kpd Kak Mai


HARGA PROMOSI SEPANJANG HAYAT = RM 30 Sehelai!


~~:: Sulam Berlian Fesyen 1 ::~~


SB01 - Pink :: DIJUAL kpd Aida
SB02 - Biru :: DIJUAL kpd Kak Jah


HARGA PROMOSI SEPANJANG HAYAT = RM 55 Sehelai!

~~:: Sulam Berlian Fesyen 2 ::~~


SB03 - Pink
SB04 - Putih :: DIJUAL kpd Kak Lina
SB05 - Ungu :: DIJUAL kpd Pie


HARGA PROMOSI SEPANJANG HAYAT = RM 55 Sehelai!


:: Sulam Berlian Fesyen 3 ::



SB06 - Krim :: DIJUAL kpd Pie
SB07 - Biru :: DIJUAL kpd Pie

SB08 - Pink :: DIJUAL kpd Mak Uda


HARGA PROMOSI SEPANJANG HAYAT = RM 55 Sehelai!


~~:: Sulam Berlian Fesyen 4 ::~~


SB09 - Hitam
SB10 - Hitam


HARGA PROMOSI SEPANJANG HAYAT = RM 55 Sehelai!


so....

Sekarang ni puan2/cik adik sume berpeluang beli tudung yang cantik lagi berkualiti dengan harga murah! Tudungku menjual Tudung Bawal no. 1 yang memakai kain buatan jepun, sangat lembut, mudah dipakai! Ape tunggu lagi, rembat kesemuanya laa! Saya berjanji mereka yang beli 5 helai tudung ke atas akan mendapat sehelai tudung korea free of charge!

Promosi saya sekarang ialah Promosi Harga Raya + Promosi Sepanjang Hayat! Kalu semuanya berjalan lancar, insya allah saya akan kekalkan dengan harga sebegini.. sangat murah kerana saya mmg tak amik untung banyak pon.



kami juga menjual secara borong!!!sempena Hari raya Puasa ni...jom kita berniaga~~
untuk mendapatkan harga borong,sila pm,ym atau sms kami~~
harga borong lebih murah~~~
Rembat jangan tak rembat~~~~!!!!!!!!!! EMAIL KAMI: tudungku@gmail.com @ ym id: snubnozze @ sms di 012-6394433 (snubby) / 017-6600167 (shana)


Tuesday, 18-Sep-2007 17:50 Email | Share | | Bookmark
Sulam Berlian Berombak

Sulam Berlian Berombak Bunga Kecil
Sulam Berlian Berombak Bunga Besar
Memperkenalkan~~ fesyen terbaru. Sulam Berlian Berombak. Kod die SO. Sehelai rege die RM 55 sahaje. Harga promosi sepanjang hayat, tarak dapat dah tpt lain. hihihihi. Cepat Rembat, kami test market dulu, so letak 5 helai je. kalu ramai orang suka, baru kami jual banyaaaaak.

Kepada yang ingin membeli secara borong atau kodi (utk jenis2 yang terdahulu mahupun terkini), bolehlah tanye harga melalui email tudungku@gmail.com atau sms 012-6394433 (lan) / 017-6600167 (shana) atau Yahoo Messenger saje (id: snubnozze).




SO 101 (Kelabu) = DIJUAL kpd Pie
SO 102 (Putih) = 1 helai lagi :: DIJUAL kpd Mak Uda




SO 103 (Putih) = DIJUAL kpd Kak Yam
SO 104 (Pink) = DIJUAL kpd Nurza


Sunday, 26-Aug-2007 14:37 Email | Share | | Bookmark
Promosi Sepanjang Hayat!!!

 
 
 
View all 5 photos...

PROMOSI!!!!!!!!!!

Assalamualaikum semua! Kami minta maaf ke atas kelewatan kami mempamerkan stok tudung terbaru. Ada masalah teknikal sikit ngan fotopages nih... haih. Tapi janji tetap janji ye.

Kalinih kami ingin memperkenalkan 4 jenis tudung baru... Sulam Berlian,Kerawang Sulam,Tudung Seroja dan Tudung Natasha..Sulam Berlian RM 70 manakala Kerawang Sulam RM 60.

Tudung Natasha dan Tudung Seroja hanya RM30!!!!!!!]HARGA PROMOSI SEPANJANG HAYAT ---- RM 30!!!
Utk memesan, sila tinggalkan komen dalam fotopages nih, atau sms saja ke 012-6394433 (snubby) atau 017-6600167 (shana), tulis kod yang tertera dalam gambar yang kami pamerkan.

Jom Rembatttttttttttttttttttt~~~~~~~~

.:SULAM BERLIAN:.RM70

update~~semua habis dijual!!

.:KERAWANG SULAM:.RM60

update~~semua habisss

.:KERAWANG SULAM:.RM60

update~~semua habisss

.:SEROJA:.RM30

semua dah habis!!!

.:NATASHA:.RM30

semua dah habiss!!!~~


kami juga menjual secara borong!!!sempena Hari raya Puasa ni...jom kita berniaga~~
untuk mendapatkan harga borong,sila pm,ym atau sms kami~~
harga borong lebih murah~~~


Tuesday, 7-Aug-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark

Dato K Single Yellowish Green
Dato K Single White
Dato K Single White Cream
View all 4 photos...
UPDATE: Stok Dato K cuma tinggal sehelai je warna pink (double line). Yang lain dah habis. Tapi anda masih boleh membuat tempahan kepada kami. Nyatakan warna dan design yang anda suka.. kami akan carikan utk anda. Harga sama je, takde servis charge ke ape.

Saya asingkan tudung bawal jepun kat bawah dengan tudung dato k utk memudahkan anda semua. Anda boleh membaca intro 'Tudungku' beserta cara menempah dan syarat & terma di post sebelum ini.

Info Tudung:

- Tudung Dato K single line mempunyai 1 saja lining kat tepi bertatahkan berlian.
- Harga untuk Tudung Dato K single line adalah RM 75.
- Tudung Dato K double line mempunyai 2 lining kat tepi bertatahkan berlian.
- Harga untuk Tudung Dato K double line adalah RM 85.
- Semuanya menggunakan batu OKTANT.
- Kami sebenarnya mempunyai banyak lagi warna untuk Tudung Dato K tapi tak sempat amik gambar sbb orang dah beli. Kalau anda mempunyai warna spesifik kegemaran, bolehlah beritahu, nanti kami akan dapatkannya.




Code -- Unit yang ada
DK101 - TIADA STOK (Dijual pada Mak Engku, Rosmawati)




Code -- Unit yang ada
DK102 - TIADA STOK (Dijual pada Mak Engku, Rosmawati)




Code -- Unit yang ada
DK103 - TIADA STOK (Dijual pada Roslia, Kak Jah)




Code -- Unit yang ada
DK201 - TIADA STOK (Dijual pada Kak Zai, Kak Jah)


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net